Kafejeto Palarnia

O nas

Choć wiemy doskonale, że ideały nie istnieją, to nie zadowalamy się przeciętnością.

Od zawsze wierzymy, że nie ma przeszkód nie do pokonania. Rozpoczynając swoją przygodę z kawą napotykaliśmy ich bardzo wiele. Brakowało nam wsparcia, rzetelnych i uczciwych relacji. Popełnialiśmy wtedy wiele błędów, jednak wszystkie analizowaliśmy i wyciągaliśmy z nich wnioski. Początkową niewiedzę przekuliśmy w ogrom wiedzy i doświadczenia. Było to możliwe dzięki ogromnej pasji, wytrwałości i wiary we własne możliwości. Czerpaliśmy inspiracje z osiąganych sukcesów. Ta nieustanna chęć rozwoju sprawia, że nigdy nie spoczywamy na laurach.

o nas kawa

Wprowadzając Cię do naszego świata, zadbamy o Twój komfort i bezpieczeństwo.

komfort i bezpieczeństwo

Tworzymy społeczność, w której zaufanie i wiarygodność są na pierwszym miejscu. Skorzystaj z rozległej wiedzy i bogatego doświadczenia, którym chętnie się dzielimy. Decydując się na współpracę z nami otrzymujesz spokój i pewność, że możesz na nas liczyć zawsze, gdy tego potrzebujesz. Służymy pomocą naszych specjalistów, dzięki którym stworzysz oryginalną i wiarygodną markę własną, która zdobędzie zaufanie Twoich gości.

Pokaż się z najlepszej strony i podnieś swój prestiż wybierając jakość, którą zawsze otrzymasz wraz z naszą kawą.

ziarna kawy

Obecnie perfekcjonizm rodzący się z pasji to nasza codzienność: w życiu, w pracy, w kawie…

Wartości, w które wierzyliśmy od samego początku przekazujemy dalej. To one tworzą jakość, której wszyscy potrzebujemy.

Na fundamencie wieloletniego doświadczenia, zdobytej wiedzy i zaangażowania chcemy budować trwałe i satysfakcjonujące relacje.

Przekonaj się, że wspólnie możemy sprostać wszystkim przeciwnościom.

Osoby będące częścią tej firmy

Pracownicy są naszym największym kapitałem. Ludzie, którzy wykorzystują swoją wiedzę oraz umiejętności aby zmienić życie innych są siłą napędową naszej firmy. Ich profesjonalizm i entuzjazm do wspólnej pracy zapewniają zarówno rozwój firmy jak i ich własny.

Arkadiusz Klinicki

Arkadiusz Klinicki

Właściciel

Jako pracodawcę wyróżnia go profesjonalizm oraz ogromna wiedza na temat kawy. Uważa pracowników za największy kapitał jaki posiada. Ludzie, którzy wykorzystują swoją wiedzę oraz umiejętności aby zmienić życie innych są siłą napędową jego firmy. Ich profesjonalizm i entuzjazm do wspólnej pracy zapewniają zarówno rozwój firmy jak i ich własny.

Adam Choiński

Adam Choiński

Dyrektor palarni kawy

Związany z kawiarnią od początku jej istnienia. Jest mentorem dla baristów. Chętnie dzieli się swoją wiedzą i służy pomocą w czasie pracy. Dużo czasu spędza w palarni kawy, dopracowując receptury. Adam ukończył filologię angielską, co przekłada się na jego świetną znajomość języka angielskiego.

Damian Klinicki

Damian Klinicki

Koordynator ds. kluczowych klientów

Posiada szeroki zakres wiedzy na temat upraw, obróbki oraz wypalania kawy, a także wszelkiego rodzaju alternatywnych metod jej parzenia. Opanowane umiejętności wykorzystuje na co dzień podczas pracy w kawiarni. Ukończył studia na kierunku zarządzania, co pomogło mu przy współtworzeniu Kafejeto.

Artur Guziak

Artur Guziak

Head barista

Nasz kawiarniany komik – śmieszek, swoim poczuciem humoru zaraża każdego. Jest wręcz “fanatykiem” kawy, miłośnikiem metod alternatywnych. W każdej filiżance kofeinowego naparu jest w stanie wyczuć wszystkie smaki świata. To doświadczony barista, który zawsze służy radą w kwestii wyboru kawy.

Monika Dziekan

Monika Dziekan

Asystentka działu relacji z klienatmi

Aktualnie zajmuje się wspieraniem naszych klientów koordynując nasze działania tak, by byli właściwie i terminowo obsłużeni. Wśród jej mocnych stron znajdują się: precyzja, organizacja, logika i empatia. Na co dzień uśmiechnięta i szczęśliwa, że robi to, co uwielbia. Cieszy się, że praca w Kafejeto Palarni umożliwia jej realizację planów zawodowych.

Magda Gonczaruk

Magda Gonczaruk

Dyrektorka ds. handlu miedzynarodowego

Swoją przygodę z kawą rozpoczęła w Kafejeto w 2015 roku. Studiując biotechnologię, prowadziła badania dotyczące m.in. wpływu stopnia wypalenia kawy na właściwości antyoksydacyjne. Na co dzień rozkłada kawę na czynniki pierwsze oraz dostarcza nieocenionej ekspertyzy sensorycznej naszych kaw.